Werkkleren

Blaklader - 6810 1707 9985 Technische onderkledingset tot -10°C

€ 44,95

€ 35,95

Blaklader - 6810 1707 9985 Technische onderkledingset tot -10°C

Omschrijving Blakläder -Thermisch ondergoed Light technical onderkleding tot -10°C: Onderkledingset in extra luchtig gebreide kanaalsteek Onderhemd met ronde hals Raglan mouw Verlengd rugpand Blåkläder all-over print in de zijkanten Contrasterende stiksels Onderbroek met breed elastiek in de taille Wasinstructies en maten zijn geprint in binnenzijde voor goed comfort Product informatie Kwaliteit: 100% polyester, rib-gebreid, 170g/m² Kleur: 9985 Zwart/Korenlblauw Prijs Blakläder -Thermisch ondergoed Light technical onderkleding tot -10°C is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het gezellige centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkbroeken, werkschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details
Blaklader - Top kwaliteit thermisch ondergoed - warme crue neck in Merino wol tot -30°C

€ 78,95

€ 59,95

Blaklader - Top kwaliteit thermisch ondergoed - warme crue neck in Merino wol tot -30°C

Omschrijving warme crue neck in Merino wol: 4897 1732 9699 Merino wol is veel warmer dan de traditionele schapenwol. Merino wol: Het merinosschaap is een van de bekendste schapenrassen in de wereld. Het is het meest voorkomende schapenras ter wereld en wordt over het algemeen geprezen voor de kwaliteit van de wol. Het schaap is het bekendst om zijn wol. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap wel vijf kilo wol per jaar. De wolmerino blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit van die wol. Per vierkante centimeter groeien bij een merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom zeer geschikt voor tal van toepassingen. Zo wordt het vaak gebruikt voor thermische onderkleding, omdat de stof niet kriebelt. Product omschrijving: Tweekleurige "bodymapped" ondergoedtop in Merino wol Hoge kraag Extra laag op de schouders, mouwen en zijkanten voor extra warmte Verlengde rug houdt de rug en nieren warm Details in contrastkleuren "Merino By Blåkläder" print op rechterkant schouder Geprinte maatlabel voor beste comfort Product informatie: Kwaliteit 1732: 100% Merino wol, 180g/m2 Prijs Blaklader warme crue neck in Merino wol tot -30°C is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het gezellige centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkbroeken, werkschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details
Blaklader - Top kwaliteit thermisch ondergoed - lange onderbroek in Merino wol tot -30°C

€ 64,97

€ 49,95

Blaklader - Top kwaliteit thermisch ondergoed - lange onderbroek in Merino wol tot -30°C

Omschrijving lange onderbroek in Merino wol tot -30°C: Merino wol is veel warmer dan de traditionele schapenwol. Merino wol: Het merinosschaap is een van de bekendste schapenrassen in de wereld. Het is het meest voorkomende schapenras ter wereld en wordt over het algemeen geprezen voor de kwaliteit van de wol. Het schaap is het bekendst om zijn wol. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap wel vijf kilo wol per jaar. De wolmerino blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit van die wol. Per vierkante centimeter groeien bij een merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom zeer geschikt voor tal van toepassingen. Zo wordt het vaak gebruikt voor thermische onderkleding, omdat de stof niet kriebelt. Product omschrijving: Tweekleurige "bodymapped" lange onderbroek in Merino wol Extra laag op achterkant en zijkanten voor extra warmte Details in contrastkleuren "Merino By Blåkläder " print op rechterdij Geprinte maatlabel voor beste comfort Product informatie: Kwaliteit 1732: 100% Merino wol, 180g/m2 Prijs Blaklader lange onderbroek in Merino wol tot -30°C is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel te Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkkledij en veiligheidsschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details

Werkkleding

Werkkleren
Beverstraat 25
9400 Ninove
België
+32 (0)54 - 33 22 37
support@werkkleren.be

Website Nieuwsbrief
Ontvang GRATIS de Werkkleren.be Nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en handige tips

*  Uw emailadres:
*  Vul de veiligheidscode in:

×