Werkkleren

verbouwingen

Merken

Populair

Carat universele stofkap voor haakse slijper 125mm

€ 90,75

€ 83,50

Carat universele stofkap voor haakse slijper 125mm

Beschrijving Carat universele stofkap voor haakse slijper 125mm: Reduceert de stofontwikkeling bij droog zagen met diamantzagen op haakse slijpers tot een absoluut minimum. Past op vrijwel alle professionele haakse slijpers o.a. Hitachi, Makita, Bosch, Metabo en Dewalt Verkrijgbaar in Ø 125 mm en Ø 230 mm. Wordt geleverd zonder diamantschijf. Prijs Carat universele stofkap voor haakse slijper 125mm is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het centrum van Ninove en overtuig u van dé beste prijs, dé beste kwaliteit en een topservice na verkoop.

Details
Carat 5 delige Diamantboorset  voor boren in tegels en natuursteen

€ 285,00

€ 245,00

Carat 5 delige Diamantboorset voor boren in tegels en natuursteen

Omschrijving 5 delige diamantboorset: ref. EHSSET02NF De steeksleutel 25 die wordt gebruikt is optioneel. Eenvoudig te monteren op gewone haakse slijper: Deze set bevat 5 diamantboren: 20 - 27 - 35 - 55 - 72 mm Nuttige boorlengte: 45 mm Met deze set boort u droog en snel met een gewone haakse slijper (standaard aansluiting M14) in harde tegels en natuursteen. De diamantboren zijn verpakt in een handige aluminium koffer. Prijs Diamantboorset Carat is inclusief BTW. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel te Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkkledij en veiligheidsschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details
Carat diamantboorset voor droog gebruik

€ 145,00

€ 115,00

Carat diamantboorset voor droog gebruik

Ref. ETDSET0000 Eenvoudig te monteren op accuboormachines met 13 mm boorkop Eenvoudig te boren in de hardste tegels Deze set bevat 4 diamantboren: 6 - 8 - 10 - 12 mm Geleverd met centreerhulp met zuignap. De boren hebben een Lubriwax kern voor automatische smering en een zeskantschacht voor een optimale grip in de boorkop. De diamantboren zijn verpakt in een stevige aluminium koffer. Droogboorset tegels en natuursteen ETD Eenvoudig te monteren op akkuboormachines met 13 mm boorkop Deze set bevat 4 diamantboren: 6 - 8 - 10 - 12 mm Geleverd met centreerhulp met zuignap. Deze set biedt een professionele oplossing voor de occasionele gebruiker. De boren hebben een Lubriwax kern voor automatische smering en een zeskantschacht voor een optimale grip in de boorkop. Prijs Diamantboorset Carat is inclusief BTW

Details

Werkkleding

Werkkleren
Beverstraat 25
9400 Ninove
België
+32 (0)54 - 33 22 37
support@werkkleren.be

Website Nieuwsbrief
Ontvang GRATIS de Werkkleren.be Nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en handige tips

*  Uw emailadres:
*  Vul de veiligheidscode in:

×