Werkkleren.be

accessoires

Merk

Geen merk gevonden...

Populair

Andere bezoekers kochten ook de volgende artikelen

€ 0,00

€ 3,95

Campingaz koelelementen Freez Pack

Deze koelelementen houden alles koud! Voor het koel houden van drankjes, voedsel of medicijnen. Product kenmerken: Gevuld met een niet-giftige vloeistof op waterbasis. Vaatwasmachinebestendig en herbruikbaar. 2 tot 4u plaatsen in de diepvries alvorens het koelelement volledig bevroren is Per 2 verkocht Breng ook eens een bezoek aan onze winkel gelegen in het centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan rugzakken en koeltassen.

Details

€ 99,35

€ 76,95

Blaklader - Top kwaliteit thermisch ondergoed - warme crue neck in Merino wol tot -30°C

Omschrijving warme crue neck in Merino wol: 4897 1732 9699 Merino wol is veel warmer dan de traditionele schapenwol. Merino wol: Het merinosschaap is een van de bekendste schapenrassen in de wereld. Het is het meest voorkomende schapenras ter wereld en wordt over het algemeen geprezen voor de kwaliteit van de wol. Het schaap is het bekendst om zijn wol. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap wel vijf kilo wol per jaar. De wolmerino blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit van die wol. Per vierkante centimeter groeien bij een merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom zeer geschikt voor tal van toepassingen. Zo wordt het vaak gebruikt voor thermische onderkleding, omdat de stof niet kriebelt. Product omschrijving: Tweekleurige "bodymapped" ondergoedtop in Merino wol Hoge kraag Extra laag op de schouders, mouwen en zijkanten voor extra warmte Verlengde rug houdt de rug en nieren warm Details in contrastkleuren "Merino By Blåkläder" print op rechterkant schouder Geprinte maatlabel voor beste comfort Product informatie: Kwaliteit 1732: 100% Merino wol, 180g/m2 Prijs Blaklader warme crue neck in Merino wol tot -30°C is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het gezellige centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkbroeken, werkschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details

€ 147,90

€ 124,00

Howard Leight - SYNC RADIO gehoorbeschermer / gehoorkappen met radio AM/FM

Omschrijving Howard Leight - SYNC RADIO gehoorbeschermer met radio AM/FM: Deze zeer solide digitale FM/AM oorkap van Howard Leight is een perfecte toevoeging aan ons assortiment. De juiste prijs/kwaliteit verhouding, zeer gebruiksvriendelijk en een fijne geluidskwaliteit. Terwijl uw gehoor op een efficiente en comfortabele manier beschermd wordt, kunt u luisteren naar radiouitzendingen op de FM-band met een frequentie van 88-108 MHz en op de AM-band met een frequentie van 600-1600 kHz. Daarnaast zorgen twee AA-batterijen zijn voldoende voor 140 uur luisterplezier. Deze batterijen worden ook meegeleverd. De radio geluidssterkte gaat tot 82dB om gehoorbeschadiging door de doorgestuurde radio signalen uitgesloten is. De oorkap heeft een dempingswaarde van ongeveer 28d. Tevens heeft deze oorkap een 3.5 mm jack input voor het aansluiten van bijvoorbeeld een MP3 speler! Hoge kwaliteit AM / FM radio-ontvangst 10 voorinstelbare zenders Audio-ingang; Meegeleverde 3,5 mm kabel Digitale AM / FM tuner met LCD display Lichtgewicht ontwerp biedt de hele dag comfort Gewatteerde hoofdband voor de hele dag comfort Versterkte 'fork slides' voor een eenvoudige en comfortabele pasvorm Met gepatenteerde Airflow Control Technology - Snap-in oorkussens, vervanging snel en eenvoudig 111 uur levensduur van de batterij. Twee (2) AA-batterijen inbegrepen Prijs Howard Leight - SYNC RADIO gehoorbeschermer met radio AM/FM Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het gezellige centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkbroeken, werkschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!! BIJ ONS KUNT U OOK TERECHT VOOR TEXTIELBEDRUKKINGEN

Details

Werkkleding

Werkkleren.be
Beverstraat 25
9400 Ninove
België
+32 (0)54 - 33 22 37
info@werkkleren.be